Met de volle garanties een tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto kopen is best een opgave. Zeker als je zelf niet voldoende technische kennis hebt. Hoe weet je nou of je geen kat in de zak koopt en of die auto die je kiest aan jouw wensen voldoet? Dat is werkelijk heel moeilijk te bepalen. Toch is er een mogelijkheid waarbij je met volle garantie een tweedehands auto kan kopen. Je moet dan een tweedehands auto kopen via Bynco.

Geen dure tweedehands auto kopen maar wel geniet van alle garanties

Bynco is een online platform waar je eenvoudig en zeer veilig tweedehands auto’s kunt kopen. Doordat Bynco geen showroom heeft en geen verkopers hoeft te betalen worden er gewoonweg veel kosten bespaard. Deze besparing vind je terug in de prijzen van de tweedehands auto’s. Kijk maar eens in de webshop van Bynco. Een tweedehands auto kopen doe je bij Bynco dus volledig online, maar hoe kan dat nou veilig zijn, zal je jezelf afvragen.

Gratis bezorgservice en een proefritje van 14 dagen

Wanneer je een tweedehands auto gevonden hebt in de webshop van Bynco die aan al jouw wensen voldoet, dan klik je op bestellen. De auto wordt voor je apart gezet en op het afgesproken tijdstip bij jou thuis bezorgd. De bezorger regelt de overschrijven en jij regelt de autoverzekering. Vervolgens kun je met jouw nieuwe tweedehands auto de weg op. Rij er op je gemak mee rond, rij een stuk snelweg, een aantal rotondes een bosweggetje, parkeer de auto een keer in en kijk of deze in je garage past. Je hebt twee weken de tijd om te bepalen of dit de juiste tweedehands auto is voor jou. Heb je een verkeerde keus gemaakt? Lever de auto dan in de proeftijd weer kosteloos terug aan Bynco. Je krijgt het hele aankoopbedrag weer teruggestort op je rekening. Besluit je de auto te houden, dan krijg je 180 dagen garantie cadeau. Mocht er onverhoopt technisch toch iets niet in orde zijn met jouw nieuwe tweedehands auto, dan betaald Bynco de reparatiekosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *